Inscrieri Sedinta Foto Gratuita

Studioul de Casting si Fotografie nr 1 din Bucuresti

SEDINTA FOTO GRATUITA (TFCD)


Sedinte foto TFCD – (Time for CD) – in care nici Fotograful si nici Modelul nu sunt renumerati pentru presatia lor artistica

 

FII FOTOMODEL! POZEAZA!

Sedintele foto in care nici modelul si nici fotograful nu sunt renumerati sunt la moda intr-o lume efervescenta si plina de culoare.

MODELUL vine fara inhibitii si prejudecati sa inspire. Iar FOTOGRAFUL surpinde starea si o imortalizeaza. Este un joc in care fiecare are un rol de care este raspunzator in felul sau.

Atat modelul cat si fotograful colaboreaza pe principiul egalitatii si mutualitatii si ambii au rolul de a da frau liber imaginatiei si creativitatii.

Te astept in studioul meu pentru o sedinta foto creionata si traita la maxim a carui regizori suntem noi.

Pentru inscriere completeaza formularul alaturat!

FII FOTOMODEL! POZEAZA TFCD

La prima vedere s-ar putea sa nu sune deloc tentant in a fi un MODEL TFCD. Dar la o analiza mai profunda vei observa in mod clar avantaje artistice, de imagine, notorietate, experienta, placere si interactiune.
Poate cu asta ar fi trebuit sa incep “interactiune”. Pentru ca intr-un proiect TFCD colaboreaza in mod armonios MODELUL cu fotograful, make-up artistul, hairstilistul, designerul etc. Nici unul nu este renumerat si fiecare are un scop pentru care participa la un acest tip de shooting.

Indiferent de notorietatea modelului sau a fotografului proiectele TFCD sunt la moda! Modelul isi ofera timpul, look-ul si talentul in schimbul fotografiilor realizate. Din experienta recomand sa existe si un TFCD Model Release care sa stipuleze clar natura fotografiilor, daca si cum pot avea un caracter comercial reciproc avantajos si modul lor de promovare in spatiul public.

DE CE SA FII MODEL TFCD?

1. Scop
2. Practica
3. Placere
4. Vizibilitate

SCOP

In primul rand pentru ca vrei sa-ti descoperi ceea mai buna versiune a ta.
Fiecare fotograf te vede altfel. Fiecare make-up artist te pregateste intr-un alt mod pentru shooting. Fiecare fotografie este unica! Participand la proiecte TFCD iti descoperi ceea mai buna versiune a ta si iti maresti portofoliul de fotografii in mod natural.

PRACTICA

Nimeni nu s-a nascut fotomodel! Chiar si cele mai renumite modele au sute de ore de practica in spatele reusitei lor. Sedintele foto TFCD pot sa nu aiba o tematica anume. In acest caz poti incerca stiluri si atitudini noi. Te poti corecta, reinventa si echilibra. Pleci cu o mai mare incredere in tine si poti aborda la un alt nivel orice angajament ulterior.

PLACERE

Poti participa la o sedinta foto TFCD pur si simplu din placere. Iti place sa pozezi, sa te joci, sa transmiti, sa sochezi iar toate astea vor fi surprinse de obiectivul camerei de fotografiat. Sedintele pot fi in studio sau in natura. Pot fi alese locatii deosebite asa ca te vei bucura si de un decor aparte. Multi indiferent de varsta viseaza sa pozeze. Un shooting TFCD transforma visul in realitate. Sunt fotografi care cauta modele. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-l alegi pe cel care ti se potriveste. Studiaza inainte portofoliul lui, vorbiti clar despre proiect si vezi ce asteptari are. Pozeaza doar daca iti inspira incredere si te regasesti in proiectul lui.

VIZIBILITATE

Cu alte cuvinte te faci remarcata! Nu rareori se intampla ca in urma sedintelor foto TFCD sa poti iesi in evidenta. Ori echipa cu care lucrezi este super multumita de tine ori fotografiile postate in spatiul virtual dupa sedinta foto fac furori. Incep sa te contacteze fotografii, producatorii, agentiile de casting si calea spre un fotomodel de succes se deschide din ce in ce mai larg.
Cand te gandesti de unde a inceput totul… nu te mai intrebi retoric daca a meritat sau nu sa pozezi TFCD!