cel mai important instrument de casting

Artist Booking & Book-ul pentru casting


Intr-o era digitalizata, producatorii, agentiile de casting, fotografii vor sa fie la un click distanta de modelul, actorul sau personajul dorit

De ce un book pentru casting? In primul rand pentru ca in calitate de impresar artistic sunt in continua interactiune cu piata media, o mare devoratoare de publicitate si stiu ca inainte de orice interviu un casting se face pe baza fotografiilor din portofoliul personal. Se cauta noi si noi artisti. Atat impresarii cat si Agentiile de casting identifica si selectioneaza pe baza book-ului profilul ideal pentru nevoile pietei. Chipul fotogenic, aliura care vinde si expresivitatea fotografiilor sunt combinatia aproape perfecta a reusitei.

In al doilea rand book-ul de casting este cartea de vizita a oricarui artist sau model. Acesta trebuie facut de un profesionist respectand toate standardele internationale. In plus trebuie sa surprinda si sa transmita exact mesajul dorit de voi. Am cunoscut foarte multe persoane (de diferite varste) care doar la finalul unui shooting au realizat cat de fotogenice sunt si ca imaginea lor se poate vinde. Fiecare casting are particularitatile lui de aceea prezentati-va cu un portofoliu recent si fotografii convingatoare.

 
casting

FILM


ARTISTIC
REALITY
PUBLICITAR
INSPIRATIONAL

Contact Now

 
 
 
casting

MODEL


CATWALK
FOTO
ADVERTISING
WORKSHOP

Contact Now 

 
 
 
casting

HOSTESS


FASHION
FINE ART
PUBLICITATE
WORKSHOP

Contact Now

 

Imaginea ta conteaza!


“Nu te prezenta niciodata la un casting
cu fotografii de “ieri”.
Te-ai schimbat!
Nu te agata de trecut,
Traieste prezentul”

Alege fotografiile book-ului in functie de casting calls! Fiecare casting breakdowns are o poveste. Fii sigur/a ca ti se potriveste si ca vrei rolul acela! Iar daca te poti identifica cu el atunci nimic nu te mai poate opri sa-ti faci un book cu totul nou si special. Stiu ca acesta implica resurse de tot felul! Emotionale, financiare, timp, munca, tinute si uneori stres. Investeste in imaginea ta. Castingul este un proces de pre-productie a oricarei forme artistice. Am putea spune ca totul incepe cu tine. Nu incerca sa te vinzi cu imagini de acum un an! Nu mai esti tu. Chiar daca iti place foarte mult o fotografie timpul trece… nimeni nu te mai alege pentru ce ai fost candva. Si nu incerca sa te amagesti ca poate merge si asa pentru ca esecul este garantat.
Asa ca inainte de orice casting alege-ti fotografiile care te reprezinta si refa-ti portofoliul cu look-ul tau actual.


 

Modeling

Lumea fotomodelelor este foarte vasta. Cu un book bun poti obtine un job de manechin si sa fii nelipsita nu doar de pe podium dar si de la sedintele foto. Lumea modei este intr-o continua efervescenta iar fotografiile tale de casting te pot aduce in centrul atentiei.

Teatru/Film

Industria cinematografica nu mai este doar apanajul exclusivist al actorului profesionist. Scena este deschisa tuturor celor care se pot identifica cu rolul. Cerintele de casting sunt explicite, iar agentii, impresarii cauta printre sute de fotografii de casting profilul perfect.

Campanii publicitare

Oriunde intorci capul pe strada ori deschizi internetul sau televizorul esti invadat imediat de publicitate. Fiecare companie incearca sa se promoveze si sa influenteze consumatorul intr-o directie sau alta. Te-ai gandit vreodata ca imaginea ta poate vinde?

TV SHOWS

In ziua de azi foarte multe emisiuni TV au cate o “asistenta”. Este adevarat ca pentru un timp limitat. Dar aceasta poate fi un pas mare spre o cariera in televiziune. Reality show-uri, sitcom-uri, diverse emisiuni interactive cauta personajul ideal.

Pictoriale

Imaginile sunt mereu la moda. Fotografii sunt intr-o continua cautare a modelului perfect. Si cum frumusetea este in ochii privitorului fiecare model are sansa lui. Este suficient ca doar o singura fotografie sa fie remarcata si toate obiectivele sunt pe tine.

Hostess

Nu exista eveniment fara hostess. Fie ca vorbim de baluri, gale, expozitii, sau targuri nu este usoara gasirea unor fete sau baieti care sa corespunda momentului. Fiecare organizator cauta un anumit look, iar pentru aceasta book-ul tau de casting iti vine in ajutor.

 • Casting Book Clasic
 • Lei500
 • 4 portret
 • 2 plan american
 • 1 plan general
 • 2-3 tinute
 • 1 fundal alb
 • Final 7 High-res Images
 • Contact Now
 • Casting Book Start
 • Lei150
 • 1 portret
 • 1 plan american
 • 1 plan general
 • 1 tinuta
 • 1 fundal alb
 • Final 3 High-res Images
 • Contact Now


ATENTIE! Pentru manechine book-ul se face fara make-up

 
 Fa o rezervare si vezi disponibilitatea studioului


Asa cum am mai spus Book-ul de casting este cartea ta de vizita! Alege o zi in care nu esti stresata de nimic. Shooting-ul trebuie sa fie relaxare. Alege-ti din timp tinutele, mergi la un hairstilist, acorda atentie culorii unghiilor si solicita daca ai nevoie de prezenta unui make-up artist. Cand toate astea sunt setate fa o programare.
In cazul in care nu ne cunoastem poti face o programare sa discutam la o cafea cerintele sedintei foto, sa stabilim de comun acord ce ne propunem si unde vrei sa folosesti imaginile. Este bine sa aduci cu tine si portofoliul tau actual.

Consulta si graficul de mai jos!

Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar
-
Available
 
-
Booked
 
-
Pending

Animated Progress Bars

+Lenjerie (costum de baie)
90%
+Plan general cu make-up
80%
+Plan american cu make-up
70%
Portret cu make-up
65%
+Plan general fara make-up
55%
+Plan american fara make-up
50%
Portret fara make-up
25%